Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Giovirec

EXPORT

Exportam tamplarie PVC cu geam termopan oriunde in Europa

GIOVIREC este o companie din România care comercializeaza ferestre si usi din PVC de o calitate ridicata. Produsele pe care le putem oferi sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii in domeniu, produse la standardele de calitate cerute de piață, comenzile fiind executate rapid.
Tamplaria si sticla beneficiaza de ultimele inovații majore în domeniu.

 

Distributia produselor noastre se face, la nivel național și internațional, prin intermediul unei rețele de distribuitori specializati. Profesioniștii din industrie sunt invitați să se alăture grupului de parteneri de distribuție ale produselor GIOVIREC. Suntem interesati de extinderea pe noi piețe, în special în Italia, Franța, Belgia, Austria, și, de asemenea, în nordul Europei – Norvegia, Danemarca, Suedia. Dorim să construim noi relatii cu distribuitori din întreaga Europă bazată pe INCREDERE, LOIALITATE  și RESPECT. Prin gama larga de produse pe care o putem livra, putem satisface cele mai exigente pretentii ale clientilor nostri, la un pret imbatabil.

Putem face o oferta de pret daca ne trimiteti profilul si tipul de sticla dorti, plus măsurile și alte detalii ale ușilor sau ferestrelor.

 

Solicitati astazi o oferta gratuita! Veti obtine cel mai bun pret la cea mai buna calitate! Va veti bucura in fiecare zi de eleganta, design si functionalitatea ferestrelor si usilor GIOVIREC!