Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Rulouri transparente cu caseta si ghidaje

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Rulouri transparente cu caseta si ghidaje

Ruloul transparent este un sistem de protectie vertical cu ajutorul unei folii transparente numita Cristal. Rulourile au fost concepute in special pentru inchideri verticale de spatii cum ar fi terase, foisoare sau balcoane. Rulourile transparente asigura o buna protectie impotriva intemperiilor precum ploaia, vantul sau zapada pe timp de iarna.


Folia Cristal folosita de noi este un polimer din PVC transparent tratat cu aditivi UV pentru stabilitate la actiunea razelor solare, grosimea fiind de 0.8mm iar greutatea specifica – 1020g/m. Transparenta este aproape echivalenta cu cea a unui geam normal. Latimea unei role de folie Cristal este de 1370mm iar pentru a crea un rulou de dimensiune mai mare se lipesc doua sau mai multe fasii de 1370mm
Sistemul ruloului este simplu: folia transparenta se ruleaza pe un ax cu ajutorul unui sistem pe reductor cu manivela (optional se poate monta actionare cu motor) iar in partea de jos are o contragreutate. Pentru a rezista la vant contragreutatea se ancoreaza jos prin intermediul a doua sau mai multe carlige.
Inchiderea teraselor cu rulouri transparente permite prelungirea utilizarii spatiilor si in sezonul rece datorita protectiei foarte bune la vant puternic, ploaie si ninsoare precum si datorita crearii iluziei unui spatiu inchis in acelasi timp cu senzatia plasarii afara in aer liber.

 

In aceasta varianta cristalul transparent se strange pe un ax care este protejat de o caseta iar pentru etansare in stanga si in dreapta ruloul este prevazut cu gidaje echipate cu perie. In partea de jos, contragreutatea este ancorata cu ajutorul a doua zavoare, unul stanga altul dreapta.

 

Ca sistem si montaj ruloul transparent cu caseta seamana cu ruloul din aluminiu doar ca un loc de lamelele din aluminiu avem PVC transparent, ele se masoara si se monteaza in acelasi fel ca si rulourile exteriare. Transparentul cu caseta se poate confectiona cu caseta semirotunda sau cu caseta tesita la 45 de grade.

Atentie: Rulourile transparente cu caseta si ghidaje se dau in executie la cote finale care cuprind caseta si ghidajele.

 

Specificatii tehnice rulouri transparente cu caseta si ghidaje: 

  •     Caseta din aluminiu semirotunda sau tesita la 45° Alb/Maro Deschis de 150 mm, grosime 0.85mm;
  •     Cristal transparent, grosime 0,8mm;
  •     Intaritura Alb/Maro 50mm;
  •     Lamela finala din aluminiu extrudat cu zavoare de ancorare;
  •     Ax zincat Ø60/70mm;
  •     Ghidaje rulou Alb/Maro deschis din aluminiu 125mmx32mm;
  •     Actionare standard reductor cu manivela de 1,5m.