Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Plase rulou

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Plase rulou

Plase rulou tip fereastra – actionare pe verticala


Se folosesc in cazul in care plasele se monteaza pe fereastra. Pot avea dimensiuni maxime pe latime de 2000mm si 2400mm pe inaltime, suprafata fiind limitata la 2.5mp.
Profilul de tragere este echipat cu 2 manere si un snur pentru facilitarea tragerii iar pentru fixarea plasei in pozitia inchis plasa este prevazuta la partea inferioara cu un profil cu cioc, astfel inchiderea este sigura si fiabila in timp.
Pentru suprafetele mai mari se recomanda echiparea ghidajelor cu perie antivant care pe langa etansare asigura si o fixare mai buna a plasei intre ghidaje la vant.


Plase rulou tip usa – actionare pe orizontala


Se folosesc in cazul in care plasa se monteaza la usi. Pentru o utilizare usoara Inchiderea plasei se face pe magnet iar profilul de tragere culiseaza pe niste role de ghidare
In functie de dimensiunile usilor plasele se pot confectiona intr-un singur canat pentru usile de pana la 1100mm latime, in cazul acesta avem o singura caseta sau in 2 canate pentru usile de peste 1100mm latime, in acest caz avem doua casete puse in oglinda.