Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Jaluzele orizontale

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafeţei lamelelor.

Firma noastra va pune la dispoziţie o mare diversitate de modele si culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.

 

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate excepționala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.

Pentru ferestrele din PVC si euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidentiaza prin designul lor deosebit si prin durata de utilizare îndelungata. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât sa se integreze perfect cu fereastra pe care este montata.

 

Jaluzelele orizontale au un mecanism de acţionare care le conferă uşurinţă în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de acţionare cu şnur sau cu lănţişor. Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din bandă de aluminiu de 24 mm şi într-o diversitate de culori deosebite.

 

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protecţie împotriva razelor solare şi în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeţei lamelelor.
Firma noastră vă pune la dispoziţie o mare diversitate de modele şi culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioară. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigură atât protecţia solară cât şi protecţie vizuală împotriva privirilor indiscrete.

 

Avem disponibile jaluzele orizontale cu lamela de 25mm realizate in doua sisteme diferite:

  • Jaluzele Orizontale STANDARD
  • Jaluzele Orizontale STANDARD au profilul superior dreptunghiular si se pot monta pe termopan, pe perete sau pe tavan
  • Jaluzele Orizontale LUX

 

Jaluzele orizontale LUX au profilul superior plan. Profilul superior plan a fost special conceput pentru ca jaluzelele orizontale sa se poata monta intre baghetele geamului termopan.

Pregătiţi toate instrumentele necesare. Marcaţi locul unde se vor monta sistemele de prindere a jaluzelei (clemele). Clemele de prindere a jaluzelei trebuiesc instalate la aceeaşi distanţă de cele doua margini ale ferestrei astfel încât în momentul în care se prinde bagheta de sus mecanismul de acţionare al jaluzelei să nu fie ascuns.

 

In locul marcat montati clemele de prindere a jaluzelei pe geam, cu partea concavă în sus (partea gaurita in forma de cerc in jos).
Introduceti in clemele de prindere jaluzeaua orizontala si o fixati cu capacelul clemei.

 

În cârligul mecanismului se va introduce betisorul pentru manevrarea jaluzelei. Prin rotirea betisorului se reglează cantitatea de lumină care patrunde in interior.
Prin şnurul, cu ajutorul căruia se acţioneaza jaluzeaua (sus/jos), se introduce clopotelul orientat cu partea ascuţită în sus si se face un nod ca sa nu iasa de pe sfoara.

 

Montajul sistemului cu fixare jos

Montati clemele de prindere in partea de jos pe rama ferestrei, ca în imagine, o clema este montat pe partea stânga a ferestrei şi celalalt pe partea dreaptă.
Odată instalat sistemul de prindere inferior a jaluzelei se fixeaza contragreutatea in cele doua cleme. Capacul contragreutatii de jos a jaluzelei are doi pinteni mici, pe când cele doua cleme au mici adancituri în mijlocul lor.

 

Montajul sistemului prindere cu ghidaj

In cazul in care ati optat pentru Prinderea cu Ghidaj pe sfori a jaluzelei orizontale se procedeaza in felul urmator: Instalaţi suportul inferior pe marginea ferestrei in partea de jos (vezi imaginea), se trece sfoara ghidajului prin piulita reglabila, se intinde la maxim sfoara si cu ajutorul unei surubelnite se insurubeaza surubul de fixare.

 

Montaj jaluzele orizontale LUX

Montajul jaluzelelelor lux se face la fel ca si pentru orizontalele Standard, diferenta consta doar in modul de prindere a profilului superior.
Demontati mascutele capacului lateral al profilului superior (prin culisare), se pune pe pozitie jaluzeaua si se fixeaza cu suruburi capacul lateral. Se pun inapoi mascutele capacelor.