Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Sisteme umbrire interior, Rolete textile, Rolete caseta

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Rolete panza cu caseta

Roletele cu caseta (rolete casetate) sunt de fapt rolete simple ascunse intr-o caseta. Axul si materialul se strang in caseta fapt ce face ca pe parcursul utilizarii materialul sa fie mai protejat atunci cand este închisa si deasemeni confera un design deosebit deoarece produsul este integrat cu tamplaria avand aceleasi culori atat termopanul cat si roleta cu caseta si ghidaj.

 

Rolete caseta Premium - asemanatoare in mare parte cu Roleta cu Caseta Standard doar ca difera forma ghidajului care pentru roleta cu caseta standard este plan iar la roleta caseta Premium este in forma de “C”. Forma ghidajului in forma de “C” permite rularea materialului intre ghidaje, astfel montajul roletei fiind posibil chiar si pe perete (la roleta cu caseta standard materialul ruleaza in spatiul intre baghetele geamului).

 

Actionarea roletei se face cu ajutorul lantisorului de manevrare. Roleta cu Caseta Premium cu Lant comparativ cu Roleta cu Caseta Standard rezolva unele inconveniente de montaj cum ar fi modelul de bagheta al geamul termopan, ghidajul in forma de “C” poate fi montat direct pe termopan si nu pe bagheta (Caseta Standard nu poate fi montata pe bagheta daca bagheta geamului termopan este pe semirotund sau are model profilat).