Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Giovirec

DESPRE NOI

TERMOPANE REHAU - GIOVIREC - Fereastra ta catre lume!

SC GIOVIREC COM SRL a luat fiinţă in anul 2004 ca o societate cu capital privat românesc. Incercam sa aducem acea inovatie in materie de tamplarie pvc Rehau si tot ce se subordoneaza acesteia plecand de la conceptul propriu-zis si pana la parghiile produsului: accesorii tamplarie PVC, continuand cu ferestre termopan din categoria termopane Rehau si nu in ultimul rand sa oferim si produse calitative din categoria de rulouri exterioare si usi garaj. De curand ne-am largit gama oferita prin peretii antivant si copertinele solare. Prin furnizarea produselor cu design atractiv la un pret accesibil, noi va oferim solutia perfecta pentru fiecare proiect de constructie.

 

Ne place sa credem ca ferestrele ofera zambet unei case, de aceea alegerea designului perfect este foarte importanta. Respectam intocmai deviza clientii nostri sunt stapanii nostri, pentru a avea rezultate remarcabile si a supravietui pe aceasta piata deosebit de concurenta.

 

Datorită lucrărilor de bună calitate şi a gradului mare de diversitate a acestora, firma şi-a creat un portofoliu de clienţi fideli.


Fiecare realizare poartă amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei şi entuziasmului unor specialisti de exceptie. Prin intermediul acestui site dorim să prezentăm potenţialilor clienţi câteva din realizările noastre.

 

O particularitate a serviciilor prestate de societatea noastră, este aceea că, de la prima prezentare până la ultima activitate, fiecare contract este supravegheat şi controlat cu deosebită atenţie.

 

Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm şi ne implicăm activ ca şi un compartiment de asigurare a garanţiei si calităţii fiecărui produs. Numai in acest fel putem lua in considerare, discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerinţele clientului.