Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Usi furniruite

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Classic

Rama canatului este din lemn de răşinoase încleiat. Miezul canatului este fagure de stabilizare sau placa din PAL perforat, consolidată (cost suplimentar). Rama şi miezul foilor de uşă sunt acoperite pe ambele feţe cu o placă finisată cu furnir natural de înaltă calitate. Canatul este finisat cu lac mat.

Malaga

Canatul este din lemn de înaltă calitate, foaie de furnir şi placă aglomerată. Atât canatul cât şi rama sunt acoperite cu furnir natural. Datorită tehnologiei aplicate, această uşă se caracterizează prin rezistenţă sporită la deformare. Canatul este finisat cu lac mat.

Madrid - Cordoba

Canatul este din lemn de înaltă calitate, foaie de furnir şi placă aglomerată. Atât canatul cât şi rama sunt acoperite cu furnir natural. Datorită tehnologiei aplicate, această uşă se caracterizează prin rezistenţă sporită la deformare. Canatul este finisat cu lac mat. În cazul modelelor Cordoba profilul ramelor este de 20°.

Toledo - Sevilla

Canatul este din lemn de înaltă calitate, foaie de furnir şi placă aglomerată. Atât canatul cât şi rama sunt acoperite cu furnir natural. Datorită tehnologiei aplicate, această uşă se caracterizează prin rezistenţă sporită la deformare. Profilul ramei este de 20°. Canatul este finisat cu lac mat. Ușile Sevilla sunt disponibile și în varianta cu oglindă pe una sau pe ambele feţe. În versiunea de ușă cu oglindă pe o parte, cealaltă parte este prevăzută cu panou.

Nova Natura

Rama canatului este din lemn de răşinoase încleiat. Miezul canatului este fagure de stabilizare sau placă din PAL perforat consolidată în interior cu ramă din placaj (cost suplimentar). Rama interioară a canatului este acoperită pe ambele părţi cu placă din furnir natural de calitate superioară. Canatul este finisat cu lac mat. Ușile sunt disponibile și în varianta cu oglindă pe una sau pe ambele feţe. În versiunea de ușă cu oglindă pe o parte, cealaltă parte este prevăzută cu panou.

Natura Favorite

Construcţia tip panou cu ramă. Atât ramele, cât și panourile sunt executate din MDF.
Profilul ramelor este de 20°. Canatul este acoperit cu furnir natural și finisat cu lac mat.

Natura Line

Rama canaturilor este executată din lemn de conifer stratificat. Miezul canatului este fagure de stabilizare sau placă din PAL perforat consolidată în interior cu ramă din placaj (cost suplimentar). Rama interioară a canatului este acoperită pe ambele părţi cu placă din furnir natural de calitate superioară. Foile de uşă prezintă inserţii din aluminiu de 6 mm. Canatul este finisat cu lac mat.

Natura Space

Rama canatului are în stuctură elemente verticale din lemn de răşinoase de calitate superioară, placaj și placi de PAL, unite prin sticlă mată securizată, sticlă securizată model „șah” sau „zebra” cu grosimea de 8 mm. Canatul este finisat cu lac mat.

Natura Trend

Rama canaturilor este executată din lemn de conifer stratificat. Rama și miezul canatului sunt acoperite pe ambele părți cu placă acoperită cu furnir natural de calitate superioară. În funcţie de structură, canaturile pot fi prevăzute cu inserţii metalice, plăci în relief (model Laguna, Zebra, Ratan) sau/şi elemente din sticlă ranforsată. Canatul este finisat cu lac mat.

Natura Concept

Rama canaturilor este executată din lemn stratificat de înaltă calitate. Datorită tehnologiei aplicate, această uşă se caracterizează prin rezistenţă sporită la deformare. În funcție de structură, canaturile pot fi prevăzute cu construcţie interioară acoperită cu furnir natural sau plăci în relief (model Laguna și Ratan). În varianta cu geam sticla este securizată. Canatul este finisat cu lac mat.

Natura Impress

Rama canaturilor este executată din lemn de răşinoase stratificat. Miezul canatului este fagure de stabilizare pentru modelele 1-6 și placă din PAL perforat consolidată în interior cu ramă din placaj (fără cost suplimentar), pentru modelele 7-9. Rama și miezul canatului sunt acoperite pe ambele părți cu placă acoperită cu furnir natural de calitate superioară. Canaturile sunt prevăzute cu plăci în relief și finisate cu lac mat.

Villadora Retro

Construcţia tip panou cu ramă. Rama este executată din lemn de rășinoase încleiat, de înaltă calitate. Canatul este finisat cu furnir natural din stejar și sticlă mată ranforsată. Ramele decorative sunt executate din lemn masiv de stejar.

Villadora Modern

Rama canatului este executată din lemn de înaltă calitate, cu miez din PAL perforat acoperit cu plăci din materiale lemnoase. Canatul este finisat cu furnir natural select în varianta modificată.