Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Usi interior standard

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Verte Basic

Rama canatului este din lemn sau mdf, miezul din fagure, acoperita cu placi de hdf de calitate superioara. Suprafata este vopsita in culori deosebite si moderne.

Minimax / Decor

Usa este acoperita cu placi de hdf de calitate superioara. Suprafata este vopsita in culori deosebite si moderne. Rama canatului este din lemn sau mdf, miezul din fagure. 

Londra / Viena / Royal

Sunt usi albe de interior, potrivite stilului clasic. Un design impecabil pentru gusturi alese.
In interior usile au structura de stabilizare, cadru de lemn sau mdf, ramforsari in dreptul balamalelor si a broastelor.

Stil

Rama canatului este din MDF sau lemn de răşinoase încleiat. Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placă PAL perforat consolidată în interior cu element de ramă din placaj (cost suplimentar). În cazul modelului 5miezul este standard placă din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite peambele fețe cu plăci HDF. 

Granddeco

Miezul canatului de ușă este fagure de stabilizare. În cazul modelelor pline este disponibil miezul din placă din PAL perforat (cost suplimentar), iar pentrucelelalte modele este disponibil miezul din placă din PAL plin, montat într-o ramădin lemn de rășinoase încleiat, consolidate cu traverse din placaj (cost suplimentar).Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF.

Vector

Rama canatului este din MDF sau lemn de răşinoase încleiat. Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placă din PAL perforat consolidată în interior cu element de ramă din placaj (cost suplimentar). Rama şi miezul foilor de uşă sunt acoperite pe ambele feţe cu plăci de HDF.

Pasky

Culoarea canatului este albă . Se pot alege conform preferințelor de culoare numaipervazurile decorative. Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placă PALperforat consolidată în interior cu element de ramă din placaj (cost suplimentar). Atâtrama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF.

Twist

Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau din PAL plin ranforsat cu elementedin placaj (cost suplimentar). Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cuplăci HDF. Canaturile sunt disponibile fie în variant cu sticlă, fie cu panouri.

Focus

Miezul canatului este din fagure de stabilizare sau placă PAL perforat consolidată îninterior cu element de ramă din placaj (cost suplimentar). Atât rama cât și miezul suntacoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. În cazul modelelor cu geam mat securizat de8 mm grosime, geamul face parte de construcția canatului.

Fit

Pentru modelele A, B, C şi I miezul este fie fagure de stabilizare, fie PAL plin (opțiunecontra cost). Modelele D au în standard miezul din PAL plin. Atât rama cât și miezulsunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canturile foilor de ușă sunt acoperite cubandă laminată în nuanța canatului.

Nova

Rama din interior a canatului este executată din MDF sau lemn de răşinoase încleiat. Atât rama cât și miezul sunt acoperite pe ambele feţe cu plăci HDF.

Line

Miezul canatului are ca structură fagurele de stabilizare sau placa de PAL perforat(cost suplimentar) într-o ramă din MDF sau lemn de rășinoase încleiat 1. Atât ramacât și miezul sunt acoperite pe ambele fețe cu plăci HDF. Canaturile sunt echipate cuinserţii din aluminiu cu lăţimea de 6 mm. Canturile foilor de ușă sunt acoperite cu folielaminată în nuanța canatului.

Laminate Cpl

Rama din interiorul canatului este executată din MDF sau lemn de rășinoase încleiat. Canturile foilor de ușă sunt acoperite cu bandă laminatăîn nuanța canatului.

Admire

Canatul are la bază construcția tip ramă cu panou, modelele colecției fiind disponibile în varianta cu falț. Atât rama canatului, cât și panourile sunt executate din MDF. În funcție de model, canatul este dotat cu sticlă mată ranforsată de 4 mm grosime. Rama canatului este finisată în așa fel încât nu prezintă îmbinări la muchiile falțului. Canturile sunt protejate împortiva umezelii, iar cantul superior este finisat folosind tehnologia Touchwood.

Verte

Construcția de tip panou cu ramă, disponibilă în varianta cu sau fără falț. Atât rama canatului, cât și panourile sunt executate din MDF. În funcție de model, canatul estedotat cu sticlă mată ranforsată de 4 mm grosime. Rama canatului este finisată în așa fel încât nu se îmbină la muchiile falțului, canturile sunt protejate împotriva umezelii,iar cantul superior este finisat folosind tehnologia Touchwood. Construcția canaturilor fără falț SMART permite montajul ușii cu deschidere pe stângasau pe dreapta