Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Usi intrare

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Eco Polar/Pasiv

Uşile din colecția Eco reprezintă o tehnologie inovatoare, un set de valori ideal conturate ce conduc la cea mai înaltă calitate.
Uşile Eco POLAR PASIV, o soluție ideală pentru casele pasive.
Construcție din plăci de stejar stratificat. Suprafața este finisată cu vopsea pe bază de apă. În rama canatului se află un profil de metal ce mărește rigiditatea construcției.
• Set bicameral de geamuri (U=0,5 Wm2K).
• Rama geamului din oțel inoxidabil.
• Pragul realizat din stejar stratificat și oțel inoxidabil.

Eco POLAR PASIV: grosime foaie de ușă 79 mm; trei garnituri pe circumferință.

Eco POLAR: grosime foaie de ușă 68 mm; două garnituri pe circumferință.

Eco Nord

Construcție cu ramă şi tăblie realizate din plăci de stejar stratificat. Suprafața este finisată cu vopsea pe bază de apă. În rama canatului se află un profil din metal ce mărește rigiditatea construcției. Grosimea canatului 68 mm. Două garnituri pe circumferință.
Sistem geamuri monocameral (U=1,0 Wm2K). Rama geamului din oțel inoxidabil. Pragul realizat din stejar stratificat și oțel inoxidabil.

Roma

Miezul canatului este din material izolant termic cu grosimea de 45 mm (versiuneaSTANDARD) sau de 50 mm (versiunea PREMIUM) îmbrăcat cu plăci HDF de 3 mm grosime (pentru versiunea PREMIUM). Tocul este realizat din tablă de oţel zincată şi acoperită cu laminat PVC sau vopsită cu vopsea pe bază de poliester(numai pentru ROMA PREMIUM).

Granit

Rama din interior a canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat. Feţele canatului sunt compuse din plăci compozite de aluminiu şi placă HDF. Canaturile pot fi prevăzute cu inserții din aluminiu în nuanțe argintii sau negre. În cazul furnirului
natural ușile sunt finisate cu un lac mat.
Izolație fonică 36dB *
Rezistență la foc EI 30
Antiefracție RC 3

Quartz

Rama canatului este din cherestea din lemn exotic. Feţele canatului sunt echipate cu plăci compozite din aluminiu şi placă HDF. Canaturile pot fi prevăzute cu inserții din aluminiu în nuanțe argintii sau negre. În cazul furnirului natural ușile sunt finisatecu un lac mat. Izolație fonică 34 dB*, rezistență antiefracție RC clasa 2 ENV, rezistență la foc EI 30 Ușile DT-K32 (QUARTZ tip III) echipate cu broască în patru puncte și bolțuri pasive antifurt au trecut testul pentru uși cu rezistență antiefracție de clasa RC 2 conform standardului PN-EN 1627:2012.

Entro

Rama canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat. Miezul canatului este din placă PAL perforată. Feţele canatului sunt acoperite pe ambele părţi cu plăci HDF.
Canatul este acoperit cu laminat CPL cu grosimea de 0,2 mm (numai plane).

Agat-Opal

Rama din interior a canatului este executată din lemn de răşinoase încleiat. Fețelecanatului sunt ambele echipate cu plăci de aluminiu compozite și materiale lemnoase.
Canaturile pot fi prevăzute cu inserții din aluminiu în nuanțe argintii sau negre. În cazul furnirului natural ușile sunt finisate cu un lac mat.