Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Usi lemn stratificat

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

Grande

Construcția tip panou cu ramă. Rama canatului este executată din lemn de rășinoase încleiat. Suprafața netedă a ușilor se obține prin vopsire cu ajutorul tehnologiei UV.
Modelul A.1 este disponibil și în varianta cu oglindă pe una sau pe ambele fețe. În cazul canaturilor cu oglindă pe o parte, partea cealaltă este dotată cu panou.
Feroneria este la fel ca și în cazul canaturilor finisate cu furnir natural select.

Desire

Miezul canatului este format din PAL perforat consolidat în interior cu element de ramă din placaj într-o ramă din lemn de rășionase încleiat. Rama și miezul foilor de ușă sunt acoperite pe ambele parți cu plăci HDF.Suprafața netedă a ușilor se obține prin vopsire cu ajutorul tehnologiei UV. Modelele 3 și 4 au inserții argintii.

Concept

Rama canatului este excutată din lemn stratificat. În funcţie de model, canatul este prevăzut şi cu traverse orizontale şi panouri combinate cu sticlă mată securizată. Sticlă mată de 4 mm grosime este fixată în ramă cu ajutorul unor pervazuri.

Insipre

Rama canatului este executată din lemn stratificat. În funcție de model canaturile sunt dotate cu rame orizontale și panouri sau cu sticlă mată securizată. Sticla mată de 4 mm grosime este fixată în ramă cu ajutorul unor pervazuri. Modelul A.1 este disponibil și în varianta cu oglindă pe una sau pe ambele fețe. În varianta cu oglindă pe o parte, pe partea cealaltă ușa este dotată cu panou.

Balance

În funcţie de model, canatul este prevăzut cu traverse orizontale şi panouri combinate cu sticlă mată. Sticla mată securizată este de 4 mm grosime.

Harmony

În funcţie de model, canatul este prevăzut cu traverse orizontale şi panouri combinate cu sticlă mată. Sticla mată securizată este de 4 mm grosime.