Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/giovirec/public_html/cms_admin/db.php on line 3
Usi pvc

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/giovirec/public_html/catalog.php on line 206

USI PVC

Panelurile ornamentale au urmatoarele caracteristici de baza, care le recomanda ca fiind paneluri cu calitate superioara:
1. foi pvc de grosimea de 1,5mm produse in Germania si Anglia cu garantie asigurata
2. sticla termopan, optional tripan 3-3-antiefractie, securizata
3. umplutura de poliestern extrudat (xps), cu posibilitatea de securizare (tabla 0,4mm)
4. fiecare panel este insotit de o eticheta pe care sunt specificate datele de fabricatie, numarul de comanda si stampila CTC

Grosimea pachetului se poate executa intre 20 pana la 52, dar avem posibilitatea de a realiza orice dimensiune dorita. Pachetul standard este de 24 mm.

 

Panelurile se remarca prin calitatea materialului din care sunt confectionate fetele acestora, respingand razele UV, astfel procesul de dilatare sau contractare este mult redus. Cauza este un strat de folie termoizolant ce se aplica pe fata dinspre exterior a panelurilor infoliate.
•    Acestea rezista la variatiile mari de temperatura, umiditate, la alti factori mecanici externi, care pot  deteriora in timp panelul.
•    Toate panelurile au o configuratie rigidizata, cu MDF in interior de 4 mm (alb si color).
•    Acestea contin elemente noi , cum sunt cristalele inserate, care sunt foarte atragatoare si datorita metodelor de fabricare, folosindu-se ultimele tehnologii din domeniu.
•    Sticlele sunt securizate, izolate fonic, usor de intretinut, in variante color sau transparente,
•    Vitraliile sunt aplicate manual, adanc taiate, cu 3 straturi de sticla, lucrate foarte atent, oferindu-se importanta fiecarui detaliu.
•    Sticlele cu vitralii sunt unicate, avand exclusivitate 100% in Romania.
•    Diversitatea sticlelor slefuite, cu vitralii simple, insertii metalice, cristale de ceara, cu diverse forme si culori, ofera posibilitatea fiecaruia de a alege modelul preferat.